079 362 36 12 Offerte Upload bestanden

Direct mail per post of als e-mailmarketing

Het opzetten van een direct mailing

Direct mail is een krachtig middel om gecontroleerd een grote groep klanten te benaderen met een persoonlijke boodschap. SchultenPrint verzorgt direct mailings in tekst en beeld, zowel per post als digitaal met e-mailmarketing.

Direct mail per post, de persoonlijke traktatie voor uw klant

Post ontvangen blijft leuk, persoonlijke post wordt écht bekeken en gelezen. SchultenPrint helpt u bij het maken van gepersonaliseerde brieven, uitnodigingen of hele direct mailings. Wat dacht u van een Tonychocolonely chocoladereep met eigen wikkel en voorzien van een custome made doosje, direct klaar om zo te verzenden? Zo valt de post direct op wanneer het op de deurmat valt en wordt de verpakking gelijk een middel waarmee u communiceert.

‘Uw direct mailing springt eruit.’

Digitale direct mail: e-mailmarketing

Met professionele direct mail programma's en gepersonaliseerde content helpen de direct mail specialisten van SchultenPrint uw product of dienst op de kaart te zetten. Zet onze e-mailmarketing bijvoorbeeld in voor het versturen van nieuwsbrieven, stimuleren van herhaalaankopen, hulp bij customer support en het meten en verhogen van klanttevredenheid!

Aan de slag met direct mailings

SchultenPrint gaat graag met u in gesprek om een creatief idee te verzinnen en uit te werken. In dat gesprek wordt vaak al snel duidelijk welke vorm van direct mailing het beste bij uw bedrijf past. Indien gewenst nemen wij ook de opmaak voor u uit handen. Bel 079 - 362 36 12 of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Voorbeelden Direct Mailing van SchultenPrint

Snel antwoord

Wat u ook zoekt, SchultenPrint kan het, doet het en levert het. Alles wat u nodig heeft, dat hebben we in huis. We zijn niet voor niets de one-stop-copyshop voor de zakelijke markt.

079 - 362 36 12

Vraag het aan dé zakelijke drukkerij in Zoetermeer

Aanhef *
 

SchultenPrint voor krachtige communicatie

  • Eye-catchers die uw bedrijf zichtbaar maken
  • Digitale drukkerij, printshop en copyshop in één
  • Niets is ons vreemd bij digitaal drukwerk
  • U vraagt en wij bieden u drukwerk op maat
  • Ontmoet dé zakelijke drukkerij van Nederland
laten we kennismaken

raak schieten met ons wapenarsenaal

Uw doelgroep aanspreken met digitaal drukwerk zoals dat bij uw bedrijf past. Dat is wat wij doen.

ontvang een scherpe offerte
 

klaar voor de strijd?

Verstuur uw bestanden naar ons, wij gaan direct aan de slag!

Bestanden aanleveren