079 362 36 12 Offerte Upload bestanden

Drukkerij voor het laten drukken van boeken

Het uitgeven van uw eigen boek

Bij het digitaal drukken van een boek biedt SchultenPrint nagenoeg eindeloze mogelijkheden. Doordat de oplage zelfs per stuk mogelijk is, kunt u heel eenvoudig én goedkoop uw eigen boek uitgeven. Samen met onze drukwerkspecialisten bent u in staat om letterlijk alles zelf uit te kiezen en te bepalen. Van de keuze van de kaft / omslag, het uitzoeken van het perfecte papier, de opmaak van het binnenwerk tot aan het bepalen van de passende bindmethode.

SchultenPrint regelt het allemaal, en goed!

Kaft / omslag van het boek

De kaft/omslag van het boek is het ware visitekaartje van uw boek. Dat verzorgen we bij SchultenPrint dan ook tot in de kleinste details. Van vormgeving tot de afwerking.

Ontdek de mogelijkheden

Papierkeuze en opmaak binnenwerk

De selectie van het papier en de opmaak van het binnenwerk is een vak apart. Een specialist inschakelen kan soms handig zijn.

Ontdek de mogelijkheden

Bindwijze van het boek

Kiest u voor de oorspronkelijke manier van hardcover boeken of past een softcover boek meer bij u?

Ontdek de mogelijkheden

Wat kost het drukken van uw eigen boek?

Natuurlijk bent u naast de kwaliteitsgarantie ook kritisch op de kosten. Het is daarom jammer dat we geen prijzen kunnen delen. Dat is niet omdat we daar geheimzinnig over doen… U kunt zich vast voorstellen dat de prijs van het drukken van uw boek afhankelijk is van alle factoren waarop uzelf een keuze kunt gaan maken. Te beginnen met de oplage… Mocht u al een idee hebben van wat u wilt dan kunt u hier alvast een vrijblijvende offerte aanvragen. De exacte prijsopgave sturen we dan spoedig aan u toe.

‘SchultenPrint is dé specialist in het drukken en afwerken van boeken.’

E-book of speciale uitgave?

Bij het uitgeven van je eigen boek is het ook mogelijk om uw boek te laten nummeren. Zo worden het echte speciale exemplaren. Dit wordt vaak gebruikt wanneer je boek uitgegeven wordt aan een select publiek. Ook is het mogelijk om een E-book te maken of een (online) bladerbare PDF. Technisch gezien moet het boek dan wel aan een aantal eisen voldoen, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Proefexemplaar

Natuurlijk ontvang je van ons een digitaal proefexemplaar van je boek, voordat we gaan drukken. Maar laat het ons weten wanneer u liever een echt exemplaar in handen heeft, dan regelen we dat graag voor u. Het proefexemplaar maken we op exact dezelfde manier als de definitieve versie. Je proefexemplaar is dus kleurecht.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog heel veel vragen heeft over het uitgeven van uw eigen boek. Daarom geeft SchultenPrint u graag de gelegenheid om eens vrijblijvend te komen kijken in onze drukkerij. Hier kunnen we u vele boekvoorbeelden laten zien en ontvangt u op al uw vragen een helder antwoord. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct 079 - 362 36 12.

Snel antwoord

Wat u ook zoekt, SchultenPrint kan het, doet het en levert het. Alles wat u nodig heeft, dat hebben we in huis. We zijn niet voor niets de one-stop-copyshop voor de zakelijke markt.

079 - 362 36 12

Vraag het aan dé zakelijke drukkerij in Zoetermeer

Aanhef *
 

SchultenPrint voor krachtige communicatie

  • Eye-catchers die uw bedrijf zichtbaar maken
  • Digitale drukkerij, printshop en copyshop in één
  • Niets is ons vreemd bij digitaal drukwerk
  • U vraagt en wij bieden u drukwerk op maat
  • Ontmoet dé zakelijke drukkerij van Nederland
laten we kennismaken

raak schieten met ons wapenarsenaal

Uw doelgroep aanspreken met digitaal drukwerk zoals dat bij uw bedrijf past. Dat is wat wij doen.

ontvang een scherpe offerte
 

klaar voor de strijd?

Verstuur uw bestanden naar ons, wij gaan direct aan de slag!

Bestanden aanleveren